Iași, Cartier Alexandru cel Bun, Aleea Plăieșilor numărul 3, bloc V1, scara C, parter

Despre noi

Clinica de bine este un loc unde specialiști acreditați se ocupă de echilibrul tău interior, dezvoltarea ta personală și sănătatea ta psihologică.

Noi înțelegem că omul este un sistem în care imaginea de sine, cunoașterea, emoțiile și corpul sunt fețe la fel de importante ale persoanei. Prin psihoterapie, dezvoltare personală, cursuri, consultații de nutriție și ateliere de grup, ne propunem să facem în așa fel încât  ție, ori copilului tău, să vă fie din ce în ce mai bine.

Despre specialiști

Iuliana Petrov este șef de promoție și doctorand în psihologie. Este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România în specializarea Hipnoză Clinică și Psihoterapie Ericksoniană. A publicat studii de caz din psihoterapie în jurnale științifice indexate în baze de date internaționale. Este un om onest și foarte sensibil, conectat în permanență la celălalt. Iuliana este un membru valoros al echipei noastre prin capacitatea ei dezvoltată de a înțelege și de a acționa în interesul clientului.

Psihoterapeut

Sunt licenţiat în Nutriţie şi Dietetică la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi şi urmez momentan cursurile de specializare în acest domeniu.

Consider că o nutriţie sănătoasă poate concura cu cel mai bun medicament cunoscut pe piaţă. A trăi într-un mod sănătos reprezintă o stare de viaţă în care fiecare dintre noi devenim conştienţi de nevoile propriului organism, fără a renunţa la plăcerea ce derivă din a mânca.

Nutriţionist dietetician

Întrebări frecvente

Psihoterapia este o ramură aplicată a psihologiei. Ea reprezintă un demers organizat, bazat pe una sau mai multe din teoriile științifice despre funcționarea psihologică a persoanei. Este practicată de persoane competente și calificate în această direcție. De regulă, fiecare psihoterapeut este afiliat unei școli de gândire, unei filosofii despre schimbarea psihologică. Unii psihoterapeuți se ocupă cu precădere de un anumit grup țintă (ex: terapeuți pentru copii, terapeuți de cuplu) în timp ce alții pot aborda o arie mai largă de dificultăți
Schimbările profunde cer timp. Este imposibil de estimat cu precizie durata totală a unei psihoterapii. În general, terapiile scurte se învârt în jurul a trei luni de zile, cu întâlniri săptămânale. Pe măsură ce se apropie de rezultatul dorit, spre finalul acestei perioade, clientul poate veni o dată la două săptămâni sau chiar mai rar. Unele dificultăți pot necesita mai mult timp în terapie, mai ales în psihoterapiile de cuplu (ex: 8 luni). În unele cazuri, una sau două întâlniri au fost suficiente pentru declanșarea schimbărilor dorite. Clientul poate întrerupe oricând psihoterapia, dacă nu simte nicio schimbare în decurs de câteva ședințe. În această situație puțin probabilă, vă rugăm să vă anunțați intenția. Punctualitatea este esențială. Dacă ajungeți mai devreme la o ședință de psihoterapie, riscați să compromiteți o ședință anterioară. Dacă ajungeți mai târziu, pierdeți din timpul plătit de dvs. Ședințele anulate în ziua în care au fost programate se plătesc. Nicio temă nu vă va fi propusă fără acordul dvs. Însă, odată ce s-a negociat care exercițiu va fi temă pentru întâlnirea următoare, efectuarea lui este obligatorie.
Suntem familiarizați cu o gamă largă de dificultăți pe care clienții mei le-au adus în psihoterapie. Între ele se numără: stări depresive, probleme legate de anxietate, atacuri de panică, simptome fizice fără explicație medicală, dificultăți de cuplu, disfuncții sexuale, dificultăți legate de exprimarea și/sau orientarea sexuală, dificultăți de a iniția și/sau menține relații romantice, îndoieli fundamentale despre propria persoană, probleme ale părintelui cu adolescenți, etc.
Schimbă culorile

Alege o culoare

PROGAMARE

Anulează
Selectează un doctor
Aveți o listă cu toți membrii clinicii de bine. Vă rugăm să alegeți un specialist din aria dumneavoastră de interes.